Ik ben helemaal niet echt een voetbalfanaat, maar het was heel stiekem toch wel leuk dat FC Twente, aangezien ik uit Enschede kom, ook dit jaar weer mocht strijden om de kampioensschaal. Ook al hebben ze niet gewonnen, er was vanavond wel een huldiging voor de twee andere prijzen (van de drie!) die ze vorige week en eerder dit jaar hebben gewonnen. Alle singels in de stad stonden en staan nog steeds vol, volgens mij zijn ze nu pas op de helft…Daarnaast ben ik best sportief en vind ik het geen probleem dat ze verloren hebben, maar kan ik toch wel weer heel hard lachen om het feit dat de kampioensschaal nu al kapot is :’) Sukkels. 

Ik ben helemaal niet echt een voetbalfanaat, maar het was heel stiekem toch wel leuk dat FC Twente, aangezien ik uit Enschede kom, ook dit jaar weer mocht strijden om de kampioensschaal. Ook al hebben ze niet gewonnen, er was vanavond wel een huldiging voor de twee andere prijzen (van de drie!) die ze vorige week en eerder dit jaar hebben gewonnen. Alle singels in de stad stonden en staan nog steeds vol, volgens mij zijn ze nu pas op de helft…

Daarnaast ben ik best sportief en vind ik het geen probleem dat ze verloren hebben, maar kan ik toch wel weer heel hard lachen om het feit dat de kampioensschaal nu al kapot is :’) Sukkels.